OAMENI
Ileana Braniște: O vamaioată care face asocieri netradiționale de mâncare și vinuri Alexandru Pițigoi, Mesange Fromagerie: Totul a pornit de la pasiunea pe care o am pentru branzeturi in special pentru cele de buna calitate Paul Fulea, proprietar Crama Histria: Cea mai bună recoltă? Cea de anul viitor, bineînțeles. Monica Peleanu, manager Winestone: “Preparatele din noul meniu conțin ingrediente locale și de sezon, care se asociază, bineînțeles, cu vinurile românești”. Adrian Filiuță: Titlul de Master Sommelier presupune nenumărate ore de studiu, foarte multe degustări, călătorii și ambiția de a nu renunța Oliver Bauer, enologul cramelor Știrbey și Bauer Aurel Rotărescu: Fiecare an e diferit, nu mă plictisesc niciodată, iar provocările sunt la fiecare pas. Ana Sapungiu, prima româncă Master of Wine, despre pasiunea pentru vin și potențialul României în această industrie Interviu cu enologul Albertus van der Merwe. Vinuri din Lumea Noua la Mosia de la Tohani Interviu cu Victor Deleanu, cel mai tânăr Director General al unei crame din România Laurent Pfeffer: Va veni momentul României cu soiurile 100% românești Cramele Recaş, visul oricărui turist pasionat de vinuri Villa Vinea, un proiect de suflet Petro Vaselo, crama cu cel mai tânăr vinificator din România Interviu Mihai Baniţă, vinificator LacertA Winery Interviu cu Gabi Lăcureanu, enolog Licorna Winehouse Interviu cu Familia Kripp la Crama Știrbey Ghislain Moritz: Printre cele mai importante unelte ale unui vinificator, este susţinerea conjugală