VINOMANIA - OSTERIA DEL BUON VINO - TRANSILVANIA

‹ INAPOI
Vinomania - Osteria del buon vino

VINOMANIA - OSTERIA DEL BUON VINO

Adresa: Calea Dorobanților, nr. 7, Cluj-Napoca, jud. Cluj (vis a vis de Tribunalul Cluj)

Telefon: +4 0731 036 516

Email: contact@vinomania.ro

Website: vinomania.ro/

Coordonate GPS: 46.772092, 23.601288

 

Vizitați-ne magazinul online VINOMANIA.RO


 

În magazinul online VINOMANIA găsiți vinuri în special din Italia, vinuri de negăsit în România. Pe lângă vin, aici puteți afla întreaga poveste a fiecarei sticle în parte: cum se produce, istoria cramei, a regiunii viticole sau a tării de proveniență, cum se servește și cu ce se poate asocia culinar. Propunem un magazin online dinamic cu multă informații și tot soiul de promoții: “Oferta de nerefuzat”, “Propunere indecentă”, “Ofertă valabilă 24 h “, cadouri de fidelitate sau pachete sunt câteva dintre ele. Chianti, Barolo, Prosecco, Brunello,vinuri din Sicilia sau Sardinia Champagne, vinuri de Bordeaux, toate acestea le găsiti cel mai ușor pe Vinomania

 

Crame din Italia: Farro, Feudi di San Gregorio, Cantina di Nizza, Antiche Cantine Brema, Poderi Colla, Cantele, Famiglia Olivini, Bichi Borghesi, Antinori, Castello Banfi, Col d'Orcia, Morgante, Donnafugata, Borgo Molino, Riondo, Sella Mosca.

 

Crame din România: Crama Cepari, Viile Metamorfosis, Domeniile Tohani, Crama Darie, Villa Vinèa dar și din Franța, din zonele Champagne, Loire, Bordeaux.

 

▪  ▪  ▪ 

 

OSTERIA DEL BUON VINO, restaurant ce se află în centrul orașului Cluj-Napoca, este mai mult decât un restaurant unde se bea vin. Osteria del Buon Vino reprezintă o pasiune pe care dorim să o împartașim cu voi. Vă punem la dispoziție întreaga noastră experiență din care puteți afla povestea fiecărui vin: locul de unde provine, felul în care se produce, cum se îmbuteliază, parerea specialiștilor despre el sau cum trebuie să fie servit. Vinurile pe care le propunem nu se găsesc pe rafturile supermarketurilor. Fiind atent selecționate de specialiștii nostri, nu riscați să dați greș niciodată.

 

Fie că doriți să vă relaxați alături de prieteni sau să petreceți o seară romantică cu persoana iubită, vă asteptăm oricând la un pahar de vin!

Vă dorim sanatate, prin mâncarea pe care o propunem, prin vinurile alese și prin aerul pe care îl respiram. Ca să ne bucurăm de o masă gustoasă alături de un vin bun, am ales să păstram localul nostru fără fum de țigară.

 

Osteria del Buon VINO are bucuria de a vă oferi un meniu unic, toate materiile prime fiind de cea mai bună calitate și importate cu regularitate din Italia. Din multele preparate speciale ar fi de amintit: supa de vin, burrata di bufala (mozzarella din lapte de bivoliță cu smântană, roșii, busuioc, pâine prajită), casonsei (paste tipice pentru regiunea Lombardia, făcute manual și servite într-o combinație de unt și salvie), bistecca fiorentina (un preparat care întruchipează simplitatea rustică a rețetelor din bucătăria Toscana; perfectă pentru a fi împartiță cu prietenii), galletto vallespluga (cocoșel italian servit cu mămăligă), vitello tonnato (felii de carne de vițel, acoperite cu o pastă cremoasă din ton, anchoa, maioneză facută în casă și aromată cu capere).

 

Pentru că dorim să fiți alături de noi, vă pregatim cu regularitate evenimente cu tematici din cele mai creative.

 

Rezervari:  Vinomania


Telefon: +4 0371 153 442


Mail: anca@osteriadelbuonvino.ro

 

Mail: oana@osteriadelbuonvino.ro

 

Adresa: Calea Dorobanților, nr. 7, Cluj-Napoca, jud. Cluj

             (vis a vis de Tribunalul Cluj)

 

Orar: luni – sâmbătă: 17 – 23

 

Website: www.osteriadelbuonvino.ro

 

Crame din Transilvania

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?