EVENIMENTE

‹ INAPOI

 

Cramă nouă: Domeniile La Migdali, portofoliu de vinuri organice

 

Podgorie - Dealu Mare

 

Localizare - Valea Scheilor

 

vinuri domeniile la migdali

 

 

Cu un nume predestinat și transpus în denumirea vinurilor, Domeniile La Migdali sunt unele dintre cele mai noi vinuri lansate oficial din podgoria Dealu Mare. Via este plantată pe un teren unde, cu mulți ani în urmă, numeroși migdali creșteau nestingheriți. Și pentru că proprietarii doresc să păstreze tradiția, au denumit vinurile în conformitate cu istoria zonei. În curând vor replanta migdalii cu care se vor identifica vinurile din portofoliu. 

 

“Mergând pe drumul vinului, vrem să transmitem mai departe procesul prin care strugurii se transformă din fructe în lichidul care ajunge în sticlă și mai apoi în pahar pentru a fi savurat. Iar ajutați de terroir-ul din Dealu Mare și pasiunea care ne caracterizează, ne dorim să producem vinuri potrivite pentru a fi consumate ca atare, dar și gastronomice.” spune Laurențiu Scheusan, proprietar Domeniile La Migdali. 

 

Laurentiu Scheusan

 

În plus, un atribut important al Domeniilor La Migdali este faptul că plantațiile de viță de vie sunt din categoria BIO. Având în vedere realizarea unui portofoliu de vinuri organice, echipa se ocupă cu atenție de îngrijirea viei și a solului, de protejarea plantelor de dăunători și de realizarea unui proces de vinificație conform celor mai înalte standarde. Iar terroir-ul și implicarea personală a echipei sunt cei mai importanți aliați în realizarea vinurilor organice Domeniile La Migdali. 

 

"Obiectivul nostru pentru următorii ani este să construim propria cramă și să diversificam vinurile din portofoliu. Ne dorim vinuri complexe, în ediții limitate, în funcție de ce ne oferă fiecare sezon în parte. Cultura organică este importantă pentru noi și vom investi în continuare în dezvoltarea ei.” continuă Laurențiu Scheusan. 

 

În momentul de față, viile Domeniile La Migdali se întind pe o suprafață de 17,5 hectare, iar soiurile plantate sunt: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat Ottonel, Tămaioasă Romanească, Fetească Neagră, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah.

 

Vinificația este realizată la Iconic Wines (fost Cramele Halewood) sub atenta supraveghere a Lorenei Deaconu. 

 

Vă invităm să descoperiți vinurile Domeniile La Migdali (lista completă aici: http://lamigdali.ro/vinurile-noastre.html) care pot fi achiziționate din următoarele locații, online și offline: logo la migdali

 

  • Magazinele Vinexpert  

 

  • Wine Republic – Pipera Plaza

 

  • Wine Bouquet – Mall Promenada

 

  • Vinpenet.ro  (magazin online)

 

 

La Migdali Party

 

la migdali 

28/02/19 

Alina Iancu

 

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?