STADIO - RESTAURANT CU ATRIUM - BUCURESTI (BUCURESTI-UNIVERSITATE)

‹ INAPOI
Stadio - Restaurant cu atrium

STADIO - RESTAURANT CU ATRIUM

Adresa: Bucureşti, Str. Ion Câmpineanu, Nr. 11, Clădirea Union

Telefon: +4 0731 333 311

Email: contact@stadio.ro

Website: www.stadio.ro

Coordonate GPS: 44.437350, 26.099115

Restaurantul Stadio este gândit ca un restaurant smart-casual, cu un meniu simplu, construit în stil italian, dar inspirat din preferinţele românilor. Ca exemplu, lista aperitivelor include tartar de vită, dar şi salată de vinete coapte româneste. În acelaşi spirit, Stadio oferă un burger „fraged” din pulpă de vită cu sos tzatziki şi reinterpretează „clasica” ceafă de porc după o idee americană. 

Gustul particular al fiecărui fel de mâncare în parte este dat de ingrediente de calitate precum brânza Pecorino sau sosul de pizza preparat după o reţeta proprie. Pastele sunt făcute în casă iar, acolo unde te aştepţi mai puţin, descoperi boabe de rodie şi caramel. Totul vine „ambalat” într-un format aparte, de la bruschetta lungă aşezată pe un blat de lemn îngust şi pănă la ouale servite în tigaia în care au fost preparate.

Designul relaxat, cu trimitere spre localurile londoneze, se prezintă ca un restaurant italian al anilor 1960 invadat de elementele unei bucătării industriale. Decorul „împrumută” tehnici din lumea filmului, de la pereţii acoperiţi cu lambriuri finisate manual, cu un aer „vintage”, până la modul complex de iluminare al spaţiului, cu spoturi, reflectoare şi lămpi de diferite culori şi forme. 

 

Avem meniul zilei de luni până vineri între orele 12.00 – 15.00 unde poţi alege din 72 de combinaţii de Starter + Fel principal, iar sambăta şi duminică între orele 10.00 – 14.00 avem un meniu special de mic dejun.

 

Program: luni între 12.00 – 24.00 şi marţi – duminică între 10.00 – 24.00.

 

Wifi: Da

 

Plata cu cardul: Da

Atractii turistice in zona

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?