TASTING ROOM BY ETHIC WINE - BUCURESTI (BUCURESTI-DOROBANTI-FLOREASCA-AVIATORILOR)

‹ INAPOI
Tasting Room by Ethic Wine

TASTING ROOM BY ETHIC WINE

Adresa: Bucureşti, Puţul lui Zamfir, Nr. 62, Piaţa Floreasca

Telefon: +4 0754 993 953

Email: office@tastingroom.ro

Website: www.tastingroom.ro

Coordonate GPS: 44.461173, 26.099825

Cu vinificarea ca tradiție de familie și 7 ani de experiență în vânzare de vinuri premium, lansarea Tasting Room în martie 2014 nu a reprezentat pentru fondatori decât o continuare firească a propriei pasiuni, dusă la un nou nivel.

 

O furculiță circumscrisă într-un pahar cu picior pe post de logo, un nume ca Tasting Room și un amplasament practic spate-în-spate cu magazinul Ethic Wine, fac specificul și atmosfera din acest gastro-wine bar relativ ușor de imaginat. 36 de locuri în cei puțin peste 70 mp de pe strada Puțul lui Zamfir 64, în spatele pieței Floreasca. Cochet, spațiu decorat și iluminat discret, într-un melange de design european cu influențe orientale subtile. Notele asiatice prezente doar aluziv în amenajarea spațiului, sunt în schimb, bine reprezentate în meniu.

 

Targetul locului fiind pasionații de vinuri, era de așteptat că preparatele culinare să fie la rândul lor bine alese, gândite și gătite. Însa focusul rămane pe vin. Contra unei taxe de dop, se poate servi în restaurant orice vin din magazinul de vinuri. De asemenea, clienții pot consuma vinuri care nu au fost achiziționate din Ethic Wine sau Tasting Room.

 

 

Program: Zilnic, 12:00 - 00:00   Tasting Room

 

Rezervări: +4 0754 993 953

 

Plata cu card: Da

 

WiFi: Da

 

Vezi meniul aici.

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?