CRAMA BUDUREASCA - MUNTENIA / DEALU MARE

‹ INAPOI
Crama Budureasca

CRAMA BUDUREASCA

Adresa: Gura Vadului, nr 472, jud Prahova

Telefon: +40 730 585 555

Email: contact@budureasca.ro

Website: www.budureasca.ro

Coordonate GPS: 45.0389301, 26.4091969

În inima podgoriei Dealu Mare, într-o oază de linişte, se ridică însoritele coline ale viilor Budureasca – loc străvechi, cu rădăcini adânci în istoria şi cultura vinului.

Inaugurată în anul 2013, Crama Budureasca este una dintre cele mai mari şi mai moderne construcţii de acest tip din România. Tehnologia de ultimă oră face ca istoria vinurilor Budureasca să continue într-un limbaj modern.


Aşezată în mijlocul a 300 de hectare de vie, crama oferă ocazia unor privelişti pitoreşti, plimbări în natură şi a degustării vinurilor de top, din portofoliul Budureasca.

 

O echipă pasionată vă aşteaptă cu degustări personalizate pentru fiecare client şi orice ocazie – ca activitate în timpul liber cu familia/prietenii, petreceri private, evenimente corporate, degustări de protocol pentru companii, întâlniri, conferinţe, teambuildinguri. Degustările organizate la crama Budureasca sunt o expresie a rafinamentului şi se adresează pasionaţilor de vinuri şi iubitorilor de frumos.

 

Vinificator:  Stephen Donnelly


Branduri de vin: Prima Stilla, Origini, Noble 5, Organic, Budureasca Premium, Budureasca Standard, Bristena, Exuberant, Bag in Box DOCSoiuri de struguri: Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay, Rhein Riesling, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Tămâioasă Românească, Pinot Gris, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră, Shiraz, Busuioacă de Bohotin

Vizite cramă - Degustări vinuri

Pachetul clasic - tur cramă, degustare 5 vinuri, platou cu snackuri, brânzeturi și apă - minim 4 persoane 75.0 lei / (17.0 euro)
Buchet de arome, tur cramă, degustare 5 vinuri, platou cu snackuri, brânzeturi și apă - minim 4 persoane, cadou o sticlă de vin din gama Premium/Bristena/persoană 94.0 lei / (21.0 euro)
Vinuri nobile de vinotecă, tur cramă, degustare 4 vinuri de vinoteca, platou cu snackuri, brânzeturi și apă - minim 3 persoane, cadou o sticlă de vin de vinotecă/persoană 268.0 lei / (60.0 euro)

 

 

Fiecare pachet poate include la solicitarea vizitatorilor și servicii opționale:

  • Somelier profesionist – de la 200 lei/eveniment
  • Servirea mesei – 45 lei bufet rece/50 lei bufet cald
  • Transport
  • Program de entertainment
  • Scenarii de team building
  • Închiriere sală de conferințe
  • Cazare la una din pensiunile din zonă – Conacul Ceptura, Ferma Dacilor, Casa Colinelor, Hotel Seva

 

Pentru pachete personalizate, solicitați oferta la cramă.Date de contact turism viticol

 

Draghici Cosmina

Telefon: +40 731 793 177

Email: degustari@budureasca.ro, cosmina.draghici@budureasca.ro

      

Minim o persoană, maxim 60 persoane la degustare.

      

Orarul degustarilor

Luni- sâmbătă: 9:30 -16:00

Duminică – 9:30 -16:00 – doar pentru grupuri mai mari de 10 persoane

 

Sărbători legale: închis

 

Rezervarea se face cu cel puțin două zile înainte de data dorită.

  

Plata se poate face cash/cu cardul pentru degustările din timpul săptămânii și prin op în avans pentru degustările din weekend și cele care includ servicii opționale.Prețurile includ TVA.

 

Prețurile serviciilor oferite de cramă, comunicate pe site-ul www.revino.ro, sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceasta.Crame din Muntenia / Dealu Mare

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?