CRAMA OPRIȘOR - OLTENIA

‹ INAPOI
Crama Oprișor

CRAMA OPRIȘOR

Adresa: Loc. Oprișor, Jud. Mehedinți, 227335

Telefon: +4 021 252 49 62

Email: office@crama-oprisor.ro

Website: www.crama-oprisor.com/

Coordonate GPS: 44.2955765, 23.0389083

Așezată în albia Văii Ursului, cum o numesc bătrânii zonei, Crama Oprișor se află în inima Olteniei, la o azvârlitură de băţ de Cotul Dunării, acolo unde începe Golul Drâncei. Un ţinut spre care duc multe drumuri, dar unde, până nu demult, nu ajungea nimeni – de parcă rămăsese înmărmurit în așteptarea unui călător care să-i asculte povestea.

 

Recunoscut din vremuri străvechi pentru imensul potențial calitativ, arealul viticol al Oprișorului a fost readus la viață în anul 2001 prin replantarea colinelor și versanţilor Golului Drâncei cu 252 ha de viţă-de-vie.  Crama se află la numai câteva sute de metri de plantație.Logo Oprisor

 

Cu mai bine de 14 ani în urmă, Crama din Oprișor a oferit publicului iubitor de vinuri primele ediții din gamele Val Duna și La Cetate, promisiuni transformate astăzi în certitudini și succes.

 

OLTENIA PROFUNDĂ este un nou concept dezvoltat care interpretează și totodată ilustrează cultura și tradițiile oltenești în metafore ale vinului. Acesta a reușit să esențializeze valorile istorice și spirituale ale unei regiuni sudice din România în descrieri de game individuale.

 

A doua direcție, ARTĂ & VIN, prezintă vinuri-spectacol în serii limitate, cu accent pe dialogul dintre creatorii de vin ai Cramei Oprișor și creația estetică contemporană. Rezultatul îl prezentăm lumii prin opera compusă din alchimia vinului, conceptele aparte, designul sticlelor și al etichetelor.

 

Vinurile cramei Oprișor, aici.

 

Vizită cramă - degustări

Tur fermă și cramă, degustare 9 vinuri – 2 Măiastru + 3 Caloian + 4 La Cetate și o sticlă Caloian / persoană oferită cadou 50.0 lei / (12.0 euro)
Tur fermă și cramă, degustare 11 vinuri – 2 Măiastru + 3 Caloian + 4 La Cetate + 2 High Premium și o sticlă Caloian / persoană oferită cadou 75.0 lei / (17.0 euro)

 

Contact:


Telefon: +4 021 252 49 62/63/66; +4 0748 883 335

 

E-mail: office@crama-oprisor.ro

 

Rezervare în prealabil, cu minim 15 zile înaintea vizitei.


Vizitele se pot face individual sau în grupuri de maxim 20 persoane.


Program:


Luni – Vineri: 10.00 – 18.00

 

Degustările sunt insoțite de preparate ușoare, gustări reci, brânzeturi, carmangerie.

 

Wifi: Da

 

Plata în ron cu cash. Plata cu cardul: Nu

 

Prețurile includ TVA

 

Prețurile serviciilor oferite de cramă, comunicate pe site-ul www.revino.ro, sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceasta.Crame din Oltenia

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?