CRAMA S.E.R.V.E. CEPTURA - MUNTENIA / DEALU MARE

‹ INAPOI
Crama S.E.R.V.E. Ceptura

CRAMA S.E.R.V.E. CEPTURA

Adresa: Comuna Ceptura, Nr. 125 C, Jud. Prahova, 107126

Telefon: +40 21 222 84 56

Email: office@serve.ro

Website: www.serve.ro

Coordonate GPS: 45.0169023, 26.3402522S.E.R.V.E. s-a născut dintr-un vis, un vis al fondatorului, contele Guy Tyrel de POIX. În România anului 1993, în ciuda aparenţelor descurajatoare, la mai puţin de 4 ani de la revoluţie, Contele Guy de Poix (producător francez de vinuri şi proprietarul a 50 ha de vie în Corsica – Domeniul Peraldi) a ales România, intuind potenţialul calitativ al regiunilor viticole românesti. Astfel, în anul 1994, Guy a pus bazele primei societăţi viticole private din România de după 1989: Societatea Euro Româna de Vinuri de Excepţie (S.E.R.V.E.). S.E.R.V.E. a debutat în 1994, atunci când prima sticlă de “Vinul Cavalerului” a ieșit pe piață. Multă dedicaţie, răbdare şi pasiune a fost investită în acei ani de început pentru ca “Vinul Cavalerului” să devină marcă sinonimă cu modern, calitate şi stil.

 

Din portofoliul S.E.R.V.E. fac parte:

 

  • Gama Vinul Cavalerului sunt vinuri cu soiuri unice care urmăresc exprimarea soiului respectiv şi sunt ideale atât pentru evenimente unde gusturi diverse au nevoie de un numitor comun, cât şi pentru cei care vor să înceapă explorarea în domeniul vinului prin identificarea aromelor specific fiecarui soi în parte – “vinuri şcoală”

 

  • Gama Terra Romana (din care fac parte şi Cuvée-urile), alcătuită din vinuri rafinate şi complexe, atent selecţionate de pe parcele valoroase, se adresează unui segment special, de cunoscatori şi iubitori de vin, precum şi pieţei de export. logo serve

 

Milenium Alb şi Milenium Rosu, Cuvée Charlotte şi Cuvée Amaury, sunt câteva dintre vinurile noastre de referinţă, menite a fi savurate în momentele speciale.

Lansat la sfârsitul anului 2014 în amintirea fondatorului S.E.R.V.E., contele Guy de POIX, Cuvée Guy de Poix este primul Grand vin de soi românesc lansat de crama noastră, o Fetească Neagră stilizată în maniera franceză, pentru a încânta cele mai selecte gusturi.

 

Crama S.E.R.V.E. organizează degustări de vinuri la cramă, vizita cramei sau/şi a viei, cu reprezentantul cramei pentru grupuri de minim 10 şi maxim 35 de persoane (pentru mai puţin de 10 persoane se va achita preţul pentru 10 persoane). Rezervările se fac cu minim 15 zile înainte, în funcţie de disponibilitatea personalului implicat. Degustările durează între 2 şi 3 ore, în funcţie de varianta aleasă. Anii de recoltă ai vinurilor degustate, sunt anii de recoltă curentă. După degustare participanţii vor putea cumpara vinuri de la punctul de vânzare deschis în acest sens.

 

Vizite cramă - Degustări vinuri

Tur cramă şi degustare 5 vinuri – 2 Vinul Cavalerului + 3 Terra Romana şi o sticlă Terra Romana/ persoană, oferită cadou 60.0 lei / (13.0 euro)
Tur cramă şi degustare 6 vinuri – 2 Vinul Cavalerului + 3 Terra Romana + 1 Cuvee Amaury şi o sticlă Terra Romana/ persoană, oferită cadou 75.0 lei / (17.0 euro)

 

Contact:

 

Telefon: +40 21 222 84 56

 

E-mail: office@serve.roRezervare în prealabil, cu minim 15 zile înaintea vizitei.

 

Grupuri între 10 şi 35 de persoane (pentru mai puţin de 10 persoane se va achita preţul pentru 10 persoane).

 

Program:

 

Luni – Vineri: pachetele de degustare 1 – 4

 

Sâmbăta: pachetele de degustare 2 – 4

 

Degustările sunt însotite de cascaval, pâine uscată şi fructe (struguri sau mere).

 

Wifi: Da

 

Plata în Ron. Plata cu cardul: DA

 

Preţurile includ TVA.

 

Prețurile serviciilor oferite de cramă, comunicate pe site-ul www.revino.ro sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceasta.

Atractii turistice in zona

 

Crame din Muntenia / Dealu Mare

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?