TERMENI ŞI CONDIŢIIAccesul la pagina web www.revino.ro şi la serviciile sale este permis tuturor utilizatorilor de Internet. La orice folosire a site-ului www.revino.ro, utilizatorul automat acceptă şi condiţiile de utilizare.

 

Utilizarea materialelor de pe site-ul www.revino.ro se reduce la propria răspundere a utilizatorului. Utilizatorul este de acord că va aplica rezonabil sau cu sfaturi de la profesionişti, informaţii de pe site-ul www.revino.ro şi că orice rezultat obţinut ca urmare a activităţilor de utilizare a www.revino.ro şi a serviciilor sale se va face pe responsabilitatea proprie a utilizatorului.

 

Utilizatorii de Internet sunt liberi sa foloseasca site-ul www.revino.ro, fiind interzisă orice formă de abuz, orice tip de hacking sau orice alte activităţi ilegale cum ar fi: accesul la părţi neautorizate ale site-ului, folosirea chestionarului nostru online cu alte intenţii, cu excepţia celor indicate, schimbarea violentă a conţinutului, abordare violentă la părţile neautorizate ale site-ului etc.

 

Conceperea materialelor pe site-ul www.revino.ro a urmarit  ca informaţiile să fie utile, eficiente şi folositoare pentru utilizatori.

 

Informaţiile despre crame, restaurante, hoteluri, magazine specializate de pe pagina www.revino.ro sunt comunicate de acestea, având acordul de a le publica.

 

În cazul în care utilizatorul va observa incorectitudini în unele afirmaţii, el este invitat să ni le semnaleze direct prin e-mail la salut@revino.ro.

 

Încurajăm linkarea către pagina şi documentele noastre.

 

Vă putem da permisiunea pentru a publica în parte sau întregime informaţii pe site-ul dumneavoastra sau pe alte pagini de social media. În acest sens, vă rugăm sa ne contactaţi pe salut@revino.ro.

 

PROTECȚIA PRIN DREPTURILE DE AUTOR


Fotografiile de pe site-ul www.revino.ro sunt  protejate  de Legea 8/1996 privind drepturile de autor.


Brand-urile care sunt menţionate pe site-ul www.revino.ro sunt protejate de companiile respective.

 

 

Prețurile serviciilor oferite de crame, hoteluri și magazinele specializate, comunicate pe site-ul www.revino.ro sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceștia.

 

ASOCIAȚIA REVINO

CIF 38612325  

Romania, București, Sector 5, Strada Tutunari, 2, Bl. 90, Sc. 1, Et. 1, Ap. 9

Unicredit Bank Romania / RO57 BACX 0000 0014 0314 6001 / RON

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?